Miniox Header Barre

Sponsoring

Miniox, dat u elke dag kwaliteitsproducten evenals tal van diensten en voordelen aanbiedt, is ook betrokken bij het leven in Brussel en de randgemeenten.

Miniox steunt sportclubs en -zalen, want bij Miniox sluiten wij ons volledig aan bij de waarden en voordelen die een sport zowel voor jongeren als volwassenen kan brengen. Bij Miniox hebben wij teamgeest, dus is het logisch dat wij in 2016 hebben besloten om een aantal clubs en verenigingen te sponsoren :

Le festival des arts d'Auderghem

« Chaussée des Arts - Kunstensteenweg » is een initiatief van de Oudergemse cultuurdienst. Dit event verenigt een groot aantal cultuurhuizen van de gemeente, Frans-en Nederlandstalig, publiek en privé en ontvangt naast Oudergemse artiesten enkele artiesten op uitnodiging.

Een première! Dit kunstenaarsparcours doorkruist de ganse gemeente langs de Waversesteenweg-as, van de Vrijwilligerslaan tot in het Rood Klooster, met 9 dagen lang, een gevarieerd programma op een dertigtal locaties. Het programma bestaat vooral uit tentoonstellingen naast creatieve ateliers, ontmoetingen met de artiesten, filmprojecties, artistieke performances, optredens en muziek. Er zijn 2 feestavonden rond de thema’s kleur, licht en kunst georganiseerd door Le Parallèle in samenwerking met een groot aantal sociale spelers. Oudergem wordt, zowel binnen als buiten en zowel overdag als ‘s nacht overspoelt door kunst.

Gemeentelijk sportcomplex van Rixensart

Het complex wordt bezocht door tal van particulieren en sportclubs en onthaalt regelmatig sportevenementen. Het ontvangt regelmatig groepen jongeren voor diverse en gevarieerde sporten.

Sponsoring Miniox - Complexe sportif communal de Rixensart
Sponsoring Miniox - Complexe sportif communal de Rixensart

Cross-marathon « Two Miles for Two »

Miniox is trots te hebben bijgedragen aan het succes van de Cross- Marathon « Two Miles for Two », die plaatsvond op zondag 11 september 2016. Deze cross werd georganiseerd ten voordele van de Association des Exploits Sportifs.

Deze vereniging heeft als doel om het dagelijks leven van ernstig zieke kinderen te verbeteren door hen de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan verblijven met medische begeleiding zonder welke zij niet zouden kunnen vertrekken. Deze kinderen zijn 8 tot 12 jaar oud en leiden vooral aan hart-en vaatziekten of weesziekten.

Sponsoring Miniox - Two Miles for Two
Sponsoring Miniox - Two Miles for Two

Stade Everois FC

Het Stade Everois is voornamelijk een jongerenschool die waarden zoals respect voor zichzelf maar ook voor de ander, stiptheid en discipline uitdraagt. Deze club maakt er een erezaak van om voetbal aan te leren door niet alleen de regels maar ook het gemeenschapsleven aan te leren.

Het Stade Everois FC telt iets meer dan 300 jongeren verdeeld in 20 teams. Met categorieën van U6 tot U19, P2, P4, veteranen en sinds dit seizoen een vrouwenteam. Het geheel omkaderd door gemotiveerde vrijwilligers met een diploma van de trainersschool van de Belgische Voetbalbond.

Sponsoring Miniox - Stade Everois FC
Sponsoring Miniox - Stade Everois FC

FC Tubize

Miniox heeft ook besloten om de sportclub van FC Tubize te sponsoren, in dezelfde geest van hulp en aansluiting bij de waarden die het voetbal uitdraagt.

Sponsoring Miniox - FC Tubize
Sponsoring Miniox - FC Tubize

Imexso Cup 2016

De Imexso Cup is een voetbaltoernooi dat nationale jongerenteams uit heel België en uit alle niveaus van het voetbal onthaalt. Dit toernooi vindt elk jaar plaats.

Sponsoring Miniox - Imexo Cup 2016
Sponsoring Miniox - Imexo Cup 2016