Miniox Header Bar

Historiek

Familiebedrijf sinds 1938

MINIOX, een familiale onderneming, meer dan 70 jaar geleden ontstaan in de gemeente Sint Gillis te Brussel, vervaardigde in de tijd in het oude kunstsmeedwerk atelier van grootvader roestwerende verf op basis van minium (Menie) van lood en ijzeroxyde. Vandaar de naam MINIOX.

Van generatie op generatie (de 3e die aanwezig is), adres na adres (2 adressen in St-Gillis sinds 1938 ï Chaussée de Forest, nadien Vanderschirckstraat - Vervolgens Bascule te Ixelles in 1987, ondertussen in 1973 ons tweede verkooppunt Av. Dailly te Schaarbeek, dan in januari 2000 ons derde magazijn te Waterloo), zijn wij tegelijkertijd groot- en kleinhandel geworden van verschillende verfmerken, bekleding van vloeren en muren, produkten voor raamaankleding, uitrusting, … enz.

Miniox - technisch advies schilderen en behangen

Reputatie, raad en diensten

MINIOX heeft haar reputatie steeds gebaseerd op service, haar technisch en decoratie-advies, door de keuze van merken en een ruim gamma produkten, door haar mengmachines met onbegrensde mogelijkheden, haar belangrijke voorraad, haar thuisbezorging, haar competitieve prijzen, haar gepersonaliseerd onthaal in de verschillende toonzalen speciaal voor u bestudeerd …

MINIOX is leider geworden in haar domein en zal attent en waakzaam zijn om dit zo lang mogelijk te blijven. Dank aan u om ons te helpen deze uitdaging te realiseren, door uw constructieve opmerkingen, uw raadgevingen, uw aankopen … U bent onze toekomst en ons succes. Wij staan en blijven zo efficiënt mogelijk volledig tot uw beschikking. Tot zeer binnenkort in één van onze 4 winkels of op onze internetsite "www.miniox.be".